Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CGV fc Coronas Sangrientas
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 15.5
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Klungelig pakt Salcedo de bal. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salcedo krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Peralta probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cabello geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barragán is nu in balbezit. Barragán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CGV fc - Coronas Sangrientas 1:0

43e minuut.
Valverde kopt de bal weg. Ramírez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Izquierdo. Izquierdo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CGV fc 33%, Coronas Sangrientas 67%.
CGV fc - Coronas Sangrientas 1:0

47e minuut.
Salcedo is nu in balbezit. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CGV fc - Coronas Sangrientas 1:1

50e minuut.
Valverde speelt de bal door. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera passt de bal in één keer door. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Castañeda bokst de bal weg.

60e minuut.
García rent richting de bal. Vela verovert de bal door een tackle van achteren. Vela geeft de bal voor. Barragán rent richting de bal. Barragán schiet op doel. Escamilla bokst de bal weg.

76e minuut.
Klungelig pakt Cabañas de bal. Cabello is nu in balbezit. Cabello met een sublieme pass. Barragán rent richting de bal. Barragán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CGV fc - Coronas Sangrientas 2:1

82e minuut.
Cabañas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabañas met een sublieme pass. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán draait met de bal, schiet en ... Guido probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CGV fc 50%, Coronas Sangrientas 50%.
CGV fc - Coronas Sangrientas 2:1