Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnlyKings LOS MUERTOS FC
433 Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 24.1
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Izazola rent richting de bal. Leaño verovert de bal door een tackle van achteren. Leaño passt de bal met de wreef. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Izazola met een sublieme pass. Villazón is nu in balbezit. Marín is nu in balbezit. Villazón verovert de bal door een tackle van achteren. Villazón geeft de bal voor. Borja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bueno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Orrantia passt de bal met de wreef. Gámez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gámez met een sublieme pass. Aguinaga rent richting de bal. Aguinaga geeft de bal voor. Ordáz bokst de bal weg.

32e minuut.
Cuéllar passt de bal zonder na te denken. Neruda is nu in balbezit. Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazón draait met de bal, schiet en ... Borja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyKings - LOS MUERTOS FC 0:1

39e minuut.
Orrantia is nu in balbezit. Orrantia speelt de bal door. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OnlyKings - LOS MUERTOS FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyKings 55%, LOS MUERTOS FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OnlyKings - LOS MUERTOS FC 1:1

47e minuut.
Paredes passt de bal met de wreef. Marín is nu in balbezit. Villazón begaat een overtreding. Villazón krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Morantes probeert naar een medespeler te passen. Nuño rent richting de bal. Nuño met een sublieme pass. García is nu in balbezit. García haalt uit met een fantastische trap. Borja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyKings - LOS MUERTOS FC 1:2

53e minuut.
García heeft problemen om de bal te vangen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Leaño probeert naar een medespeler te passen. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Borja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar is nu in balbezit. Cuéllar met een sublieme pass. Villazón rent richting de bal. Villazón geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Caballero is nu in balbezit. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acosta. Acosta krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Cuéllar heeft problemen om de bal te vangen. Orrantia is nu in balbezit. Orrantia met een sublieme pass. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OnlyKings - LOS MUERTOS FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyKings 42%, LOS MUERTOS FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OnlyKings - LOS MUERTOS FC 2:2