Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MEXICALI F.C San José terremotos
Normal Tactiek 433
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Garcés rent richting de bal. Garcés passt de bal zonder na te denken. Ambriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal is nu in balbezit. Carbajal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Velázquez geeft de bal voor. Torres kopt de bal weg. Bravo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carbajal rent richting de bal. Carbajal schiet op doel. Lozano bokst de bal weg.

12e minuut.
García is nu in balbezit. Velázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velázquez geeft de bal voor. Carbajal rent richting de bal. Carbajal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MEXICALI F.C - San José terremotos 1:0

38e minuut.
Correa met een harde bal richting middenveld. Ambriz kopt de bal weg. Rubirosa controleert de bal met de borst. Carbajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carbajal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Luque geeft een hoge lob. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo speelt de bal door. Ambriz rent richting de bal. Ambriz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MEXICALI F.C 36%, San José terremotos 64%.
MEXICALI F.C - San José terremotos 1:0

51e minuut.
Maturín geeft een hoge lob. Torres is nu in balbezit. Torres met een sublieme pass. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MEXICALI F.C - San José terremotos 2:0

56e minuut.
Santana onderschept slim de pass. Santana geeft een lange en hoge pass. Varela heeft problemen om de bal te vangen. Ambriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambriz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carbajal is nu in balbezit. Carbajal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MEXICALI F.C - San José terremotos 3:0

57e minuut.
Espinosa speelt de bal door. Daar is Arroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carbajal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Torres speelt de bal door. Carbajal rent richting de bal. Rubirosa is nu in balbezit. Carbajal onderschept slim de pass. Carbajal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Velázquez passt de bal in één keer door. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés passt de bal in één keer door. Carbajal rent richting de bal. Carbajal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana passt de bal in één keer door. Castro rent richting de bal. Castro geeft een lange en hoge pass. Torres kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MEXICALI F.C 43%, San José terremotos 57%.
MEXICALI F.C - San José terremotos 3:0