Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legend Goats FC LOS MUERTOS FC
Normal Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 23.6
poor Schieten poor
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Neruda verovert de bal door een tackle van achteren. Neruda passt de bal zonder na te denken. Leaño geeft een hoge lob. Klungelig pakt Navarrete de bal. Nuño geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Legend Goats FC - LOS MUERTOS FC 0:1

13e minuut.
Navarrete controleert de bal met de borst. García is nu in balbezit. Leaño probeert naar een medespeler te passen. Neruda is nu in balbezit. Neruda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gallaga verovert de bal door een tackle van achteren. Gallaga geeft de bal voor. Neruda is nu in balbezit. Neruda haalt uit met een fantastische trap. Andrade maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legend Goats FC - LOS MUERTOS FC 0:2

21e minuut.
Mascorro probeert de bal aan de voet te houden. Varona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar rent richting de bal. Varona onderschept slim de pass. Varona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Almirón rent richting de bal. García verovert de bal door een tackle van achteren. García probeert naar een medespeler te passen. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Neruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leaño is nu in balbezit. Leaño passt de bal met de wreef. García rent richting de bal. García draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legend Goats FC 60%, LOS MUERTOS FC 40%.
Legend Goats FC - LOS MUERTOS FC 0:2

47e minuut.
Gallaga geeft de bal voor. Navarrete rent richting de bal. García onderschept slim de pass. García draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ortíz geeft een hoge lob. De la Rosa speelt de bal door. Varona rent richting de bal. Varona draait met de bal, schiet en ... Ordáz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Almirón passt de bal met de wreef. Paredes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ballesteros rent richting de bal. Varona onderschept slim de pass. Varona draait met de bal, schiet en ... Ordáz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar geeft de bal voor. García rent richting de bal. García schiet op doel. Navarrete probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nuño speelt de bal door. Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mascorro maakt een afschuwelijke overtreding. Mascorro krijgt een gele kaart. García raakt geblesseerd tijdens het duel. Paredes komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legend Goats FC 54%, LOS MUERTOS FC 46%.
Legend Goats FC - LOS MUERTOS FC 0:2