Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legend Goats FC celeste
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 22
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legend Goats FC 52%, celeste 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legend Goats FC - celeste 0:0

51e minuut.
Vallarta met een sublieme pass. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cervantes rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Navarrete ... Strafschop! Cervantes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cervantes kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Legend Goats FC - celeste 0:1

54e minuut.
Garrido probeert naar een medespeler te passen. Varona heeft problemen om de bal te vangen. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Varona onderschept slim de pass. Varona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cervantes onderschept slim de pass. Castro rent richting de bal. Navarrete rent richting de bal. Castro onderschept slim de pass. Castro haalt uit met een fantastische trap. Andrade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vidrio zal de hoekschop nemen. Almirón probeert naar een medespeler te passen. Varona rent richting de bal. Varona schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Escamilla geeft een hoge lob. Barra kopt de bal weg. Daar is Navarrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervantes rent richting de bal. Cervantes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legend Goats FC - celeste 0:2

68e minuut.
Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena geeft de bal voor. Cervantes kopt de bal weg. Robles rent richting de bal. Robles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legend Goats FC - celeste 0:3

70e minuut.
Daar is Garrido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidrio rent richting de bal. Vidrio geeft de bal voor. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ortíz geeft een lange en hoge pass. Naelson is nu in balbezit. Varona onderschept slim de pass. Varona draait met de bal, schiet en ... Rueda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legend Goats FC - celeste 1:3

76e minuut.
Cervantes rent richting de bal. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas is nu in balbezit. Robles onderschept slim de pass. Robles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legend Goats FC 51%, celeste 49%.
Legend Goats FC - celeste 1:3