Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
celeste Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena geeft de bal voor. Robles probeert naar een medespeler te passen. Cervantes rent richting de bal. Cervantes draait met de bal, schiet en ... Bustos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap. Bustos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
celeste - Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco 1:0

3e minuut.
Huerta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidrio met de inworp. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Valle rent richting de bal. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro passt de bal in één keer door. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
celeste - Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco 2:0

24e minuut.
Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos geeft de bal voor. Vallarta met een sublieme pass. Robles is nu in balbezit. Robles haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
celeste - Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco 3:0

31e minuut.
Lavallén onderschept slim de pass. Lavallén passt de bal in één keer door. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Milián probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
celeste - Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco 3:1

34e minuut.
Albarrán met een snelle inworp. Castro is nu in balbezit. Saldaña met een sublieme pass. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Valle is nu in balbezit. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Robles passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cervantes de bal. Cervantes schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Escamilla met een snelle inworp. Cadena is nu in balbezit. Cadena probeert naar een medespeler te passen. Castro rent richting de bal. Castro passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: celeste 47%, Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco 53%.
celeste - Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco 3:1

52e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarrán rent richting de bal. Cervantes onderschept slim de pass. Cervantes haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
celeste - Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco 4:1

54e minuut.
Saucedo speelt de bal door. Cadena is nu in balbezit. Lavallén is nu in balbezit. Ledezma rent richting de bal. Ledezma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Vidrio is nu in balbezit. Huerta rent richting de bal. Huerta geeft de bal voor. Ledezma rent richting de bal. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Milián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Cervantes rent richting de bal. Castro is nu in balbezit. Castro passt de bal zonder na te denken. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
celeste - Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: celeste 53%, Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco 47%.
celeste - Zarigüeya Rabiosas Ayoquezco 5:1