Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gatos Deshonradas Arbitros Atrevidos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Cabrera geeft de bal voor. Gámez probeert naar een medespeler te passen. Millán rent richting de bal. Aranda verovert de bal door een tackle van achteren. Aranda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Deshonradas - Arbitros Atrevidos 1:0

9e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rivera raakt geblesseerd tijdens het duel. Patiño met een snel genomen vrije trap. Guido kopt de bal weg. Aranda rent richting de bal. Aranda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Deshonradas - Arbitros Atrevidos 2:0

13e minuut.
Villalobos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carbajal komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Gámez probeert naar een medespeler te passen. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves speelt de bal door. Aranda rent richting de bal. Aranda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Carbajal heeft problemen om de bal te vangen. Neruda verovert de bal door een tackle van achteren. Neruda probeert naar een medespeler te passen. Aranda is nu in balbezit. Aranda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Rivera passt de bal in één keer door. Terrazas is nu in balbezit. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda draait met de bal, schiet en ... Saldaña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Estéves onderschept slim de pass. Estéves met een sublieme pass. Terrazas rent richting de bal. Aranda onderschept slim de pass. Aranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos Deshonradas - Arbitros Atrevidos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatos Deshonradas 48%, Arbitros Atrevidos 52%.
Gatos Deshonradas - Arbitros Atrevidos 3:0

46e minuut.
Alonso speelt de bal door. Vizcarra rent richting de bal. Terrazas is nu in balbezit. Aranda onderschept slim de pass. Aranda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Cabrera met een harde bal richting middenveld. Vizcarra is nu in balbezit. Vizcarra met een sublieme pass. Marcial geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Neruda heeft problemen om de bal te vangen. Prieto onderschept slim de pass. Daar is Carbajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto is nu in balbezit. Prieto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatos Deshonradas 57%, Arbitros Atrevidos 43%.
Gatos Deshonradas - Arbitros Atrevidos 3:0