Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrellas Sangrientas Mugiwara Ásperos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 18.6
hopeless Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Guevara onderschept slim de pass. Guevara passt de bal in één keer door. Noriega rent richting de bal. Noriega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas Sangrientas - Mugiwara Ásperos 0:1

11e minuut.
Guevara speelt de bal door. Klungelig pakt Ledezma de bal. Guevara is nu in balbezit. Ledezma onderschept slim de pass. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega is nu in balbezit. Arredondo begaat een overtreding. Arredondo krijgt een gele kaart. Noriega moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Noriega kan niet meer verder spelen. Arredondo probeert naar een medespeler te passen. Carbajal komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Tiscareño kan de bal niet met de borst controleren. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiscareño onderschept slim de pass. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas Sangrientas - Mugiwara Ásperos 0:2

37e minuut.
Saavedra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Navarrete met de inworp. Tiscareño rent richting de bal. Tiscareño geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Arredondo onderschept slim de pass. Arredondo passt de bal in één keer door. Glaría rent richting de bal. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Sangrientas 61%, Mugiwara Ásperos 39%.
Estrellas Sangrientas - Mugiwara Ásperos 0:2

47e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiscareño is nu in balbezit. Tiscareño passt de bal zonder na te denken. Carbajal heeft problemen om de bal te vangen. Carbajal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes rent richting de bal. Glaría verovert de bal door een tackle van achteren. Glaría haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Chávez probeert naar een medespeler te passen. Fuentes is nu in balbezit. Rueda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rueda krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Glaría is nu in balbezit. Chávez rent richting de bal. Glaría onderschept slim de pass. Ledezma rent richting de bal. Ledezma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Sangrientas 38%, Mugiwara Ásperos 62%.
Estrellas Sangrientas - Mugiwara Ásperos 0:2