Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres Misteriosos Gatos Deshonradas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.7 gemiddelde waardering 25.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Cabrera geeft een lange en hoge pass. Balam kopt de bal weg. Santibáñez kan de bal niet met de borst controleren. Gallego rent richting de bal. Gallego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Gatos Deshonradas 1:0

10e minuut.
Guido geeft een lange en hoge pass. Guadarrama heeft problemen om de bal te vangen. Aranda is nu in balbezit. Aranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tigres Misteriosos - Gatos Deshonradas 1:1

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Casillas trapt de bal weg van het doel. Estéves kopt de bal weg. Aranda is nu in balbezit. Aranda schiet op doel. Sedano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Alfaro is nu in balbezit. Alfaro passt de bal met de wreef. Guido rent richting de bal. Guido draait met de bal, schiet en ... Hermosillo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Misteriosos 64%, Gatos Deshonradas 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tigres Misteriosos - Gatos Deshonradas 1:1

52e minuut.
Rivera passt de bal in één keer door. Balam bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves onderschept slim de pass. Aranda is nu in balbezit. Aranda haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Patiño kan de bal niet met de borst controleren. Victorino is nu in balbezit. Victorino met een sublieme pass. Gallego is nu in balbezit. Gallego schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Villazón is nu in balbezit. Aranda is nu in balbezit. Villazón is nu in balbezit. Aranda onderschept slim de pass. Aranda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Gámez geeft de bal voor. Rivera is nu in balbezit. Rivera passt de bal met de wreef. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Misteriosos 61%, Gatos Deshonradas 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tigres Misteriosos - Gatos Deshonradas 1:1