Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demonios Desesperadas Cementeros Rabiosos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Trafalgar verovert de bal door een tackle van achteren. Trafalgar geeft een lange en hoge pass. Palmeros heeft problemen om de bal te vangen. Seoane rent richting de bal. Seoane draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio passt de bal zonder na te denken. Seoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Seoane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demonios Desesperadas - Cementeros Rabiosos 0:1

18e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Ayala met een sublieme pass. Daar is Mascareño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seoane rent richting de bal. Seoane haalt uit met een fantastische trap. Ramos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonios Desesperadas - Cementeros Rabiosos 0:2

44e minuut.
Castillo met een snelle inworp. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Ayala is nu in balbezit. Ayala haalt uit met een fantastische trap. Paal! Prado heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Ayala met een snelle inworp. Ramírez is nu in balbezit. Chabrán rent richting de bal. Ramírez onderschept slim de pass. Ramírez draait met de bal, schiet en ... Ramos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonios Desesperadas 57%, Cementeros Rabiosos 43%.
Demonios Desesperadas - Cementeros Rabiosos 0:2

50e minuut.
Castillo met de inworp. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez speelt de bal door. Victorino is nu in balbezit. Victorino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ramírez kopt de bal weg. Rubio rent richting de bal. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Castro is nu in balbezit. Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonios Desesperadas - Cementeros Rabiosos 1:2

62e minuut.
Seoane speelt de bal door. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Prado geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayala met een snelle inworp. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Trafalgar is nu in balbezit. Trafalgar geeft een hoge lob. Inworp. Chabrán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cacho geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Fierro rent richting de bal. Castro onderschept slim de pass. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonios Desesperadas 56%, Cementeros Rabiosos 44%.
Demonios Desesperadas - Cementeros Rabiosos 1:2