Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buhos Repugnantes Zorros CD
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Peña passt de bal in één keer door. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado passt de bal in één keer door. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel. Gómez bokst de bal weg.

22e minuut.
Peña is nu in balbezit. Peña speelt de bal door. Infante rent richting de bal. Infante schiet op doel. Na een snelle pass probeert Leaño de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Luque geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gómez bokst de bal weg.

27e minuut.
Ordiales bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordiales geeft de bal voor. Klungelig pakt Vizcarra de bal. Gil is nu in balbezit. Gil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Orozco verovert de bal door een tackle van achteren. Orozco geeft een lange en hoge pass. Santana probeert naar een medespeler te passen. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buhos Repugnantes 51%, Zorros CD 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buhos Repugnantes - Zorros CD 0:0

54e minuut.
Ordiales met de inworp. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana geeft een lange en hoge pass. Peña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante is nu in balbezit. Maldonado rent richting de bal. Infante is nu in balbezit. Infante haalt uit met een fantastische trap. Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Astivia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mendoza kopt de bal weg. Daar is Pantoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado rent richting de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Méndez rent richting de bal. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santana. Santana krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buhos Repugnantes 60%, Zorros CD 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buhos Repugnantes - Zorros CD 0:0