Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monstruos Agradecidos Leones Secretos
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ordiales bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega geeft de bal voor. Saucedo rent richting de bal. Saucedo schiet op doel. Villanueva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstruos Agradecidos - Leones Secretos 0:1

6e minuut.
Negrete verovert de bal door een tackle van achteren. De la Cruz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Negrete. Negrete krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Navarro kopt de bal weg. Saucedo rent richting de bal. Saucedo speelt de bal door. Carreón bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarro met een snelle inworp. Calero is nu in balbezit. Calero geeft een hoge lob. Gámez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Glaría trapt de bal weg van het doel. Ordiales kopt de bal weg. Sedano is nu in balbezit. Sedano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Reyes geeft de bal voor. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro speelt de bal door. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero geeft de bal voor. Glaría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Maduro verovert de bal door een tackle van achteren. Maduro probeert naar een medespeler te passen. Sedano met een sublieme pass. Gámez rent richting de bal. Gámez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gámez rent richting de bal. Reyes is nu in balbezit. Gámez onderschept slim de pass. Gámez schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Negrete speelt de bal door. Maturín rent richting de bal. Maturín met een sublieme pass. Carreón is nu in balbezit. Carreón draait met de bal, schiet en ... Villanueva bokst de bal weg.

43e minuut.
Cruzalta speelt de bal door. Carreón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ordiales. Ordiales krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstruos Agradecidos 39%, Leones Secretos 61%.
Monstruos Agradecidos - Leones Secretos 0:1

52e minuut.
De la Cruz passt de bal met de wreef. Gámez is nu in balbezit. Reyes is nu in balbezit. Sedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De la Cruz rent richting de bal. De la Cruz passt de bal zonder na te denken. Maturín bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedano onderschept slim de pass. Sedano passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Madero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lezama komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedano met een sublieme pass. Reyes rent richting de bal. Gámez onderschept slim de pass. Gámez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Glaría trapt de bal weg. Saucedo kopt de bal weg. Enríquez rent richting de bal. Carreón bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Calero passt de bal met de wreef. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro met een sublieme pass. Gámez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gámez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstruos Agradecidos 44%, Leones Secretos 56%.
Monstruos Agradecidos - Leones Secretos 0:1