Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osos Ardientes Monstruos Galantes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Mascareño schiet op doel. Ipata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alonso geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mascareño krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Ardientes - Monstruos Galantes 1:0

19e minuut.
Daar is Bernal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada passt de bal in één keer door. Mascareño bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascareño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Ardientes - Monstruos Galantes 2:0

27e minuut.
Hierro is nu in balbezit. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón speelt de bal door. Jeréz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeréz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros geeft een lange en hoge pass. Ipata is nu in balbezit. Mascareño onderschept slim de pass. Mascareño draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Sabina trapt de bal weg. Daar is Hierro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hierro passt de bal zonder na te denken. Mascareño rent richting de bal. Mascareño haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Jeréz is nu in balbezit. Hierro onderschept slim de pass. Hierro passt de bal met de wreef. Mascareño rent richting de bal. Mascareño draait met de bal, schiet en ... Ortega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Ardientes 44%, Monstruos Galantes 56%.
Osos Ardientes - Monstruos Galantes 2:0

48e minuut.
Sabina geeft een lange en hoge pass. Borja speelt de bal door. Jeréz is nu in balbezit. Padrón rent richting de bal. Padrón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Cuesta speelt de bal door. Vidrio is nu in balbezit. Met opzet legt Borja zijn tegenspeler op de grond. Borja krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Vidrio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alves zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cuesta kopt de bal weg. Osorio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mascareño rent richting de bal. Mascareño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
La Torre kopt de bal weg. Arellano is nu in balbezit. Alonso maakt een afschuwelijke overtreding. Alonso krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Bernal geeft een hoge lob. Arellano geeft een lange en hoge pass. Carreón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jeréz rent richting de bal. Jeréz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Hierro de bal. Parada rent richting de bal. Parada passt de bal in één keer door. Mascareño bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascareño haalt uit met een fantastische trap. Ortega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Ardientes - Monstruos Galantes 3:0

75e minuut.
Palmeros probeert naar een medespeler te passen. Hierro is nu in balbezit. Alonso speelt de bal door. Parada is nu in balbezit. Parada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Jeréz rent richting de bal. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeréz rent richting de bal. Padrón rent richting de bal. Padrón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ortega met een harde bal richting middenveld. Cuesta kopt de bal weg. Parada controleert de bal met de borst. Mascareño is nu in balbezit. Mascareño draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Ardientes - Monstruos Galantes 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Ardientes 36%, Monstruos Galantes 64%.
Osos Ardientes - Monstruos Galantes 4:0