Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cementeros Rápidos Caballos Secretos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos passt de bal zonder na te denken. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristante bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jeréz probeert de bal aan de voet te houden. Cristante bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristante passt de bal met de wreef. Serafín is nu in balbezit. Serafín schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rergis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Donoso de bal. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. Carbajal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Trujillo draait met de bal, schiet en ... Donoso probeert naar een medespeler te passen. Glaría rent richting de bal. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca schiet op doel. Carbajal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros Rápidos - Caballos Secretos 1:0

25e minuut.
Fuentes met een snelle inworp. Cristante bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristante geeft een lange en hoge pass. Serafín is nu in balbezit. Serafín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jeréz rent richting de bal. Cristante met een sublieme pass. Saldaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Landín is nu in balbezit. Landín met een sublieme pass. Glaría speelt de bal door. Serafín bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Carbajal probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Campos met de inworp. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Fuentes geeft de bal voor. Jeréz is nu in balbezit. Jeréz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Serafín de bal. Serafín draait met de bal, schiet en ... Escamilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cementeros Rápidos 58%, Caballos Secretos 42%.
Cementeros Rápidos - Caballos Secretos 1:0

56e minuut.
Salas met een snelle inworp. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero passt de bal met de wreef. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes geeft een hoge lob. Escamilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Serafín is nu in balbezit. Serafín draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Landín met een harde bal richting middenveld. Rergis kopt de bal weg. Klungelig pakt Donoso de bal. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Serafín rent richting de bal. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos geeft een lange en hoge pass. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Barbosa rent richting de bal. Barbosa geeft een hoge lob. Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cementeros Rápidos 53%, Caballos Secretos 47%.
Cementeros Rápidos - Caballos Secretos 1:0