Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gatos UE Cementeros Deshonradas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Zamora is nu in balbezit. Zamora passt de bal in één keer door. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Palencia rent richting de bal. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Palencia zijn tegenspeler op de grond. Segovia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

25e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Martínez passt de bal zonder na te denken. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Orrantia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gatos UE - Cementeros Deshonradas 1:0

29e minuut.
Longoria probeert naar een medespeler te passen. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel met een sublieme pass. Ibarra rent richting de bal. Ibarra haalt uit met een fantastische trap. Espericueta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Norasco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sandoval rent richting de bal. Ibarra verovert de bal door een tackle van achteren. Ibarra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Barragán is nu in balbezit. Barragán geeft de bal voor. Villalobos is nu in balbezit. Zamora rent richting de bal. Zamora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Segovia verovert de bal door een tackle van achteren. Segovia met een sublieme pass. Martínez is nu in balbezit. Martínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatos UE 42%, Cementeros Deshonradas 58%.
Gatos UE - Cementeros Deshonradas 1:0

67e minuut.
Rangel geeft een hoge lob. Buendía is nu in balbezit. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía is nu in balbezit. Buendía haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Villalobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buendía is nu in balbezit. Buendía speelt de bal door. Ibarra rent richting de bal. Ibarra schiet op doel. Espericueta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Norasco is nu in balbezit. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra met een sublieme pass. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez met een sublieme pass. Zamora is nu in balbezit. Zamora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gatos UE 46%, Cementeros Deshonradas 54%.
Gatos UE - Cementeros Deshonradas 1:0