Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Martillos Extraños Pepitas Sangrientas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21.4
hopeless Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


19e minuut.
Inworp. Viades zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel. Villarreal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Martillos Extraños - Pepitas Sangrientas 0:1

22e minuut.
Elizondo passt de bal met de wreef. De la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Peña met een sublieme pass. Carranza rent richting de bal. Carranza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Davino bereikt de bal nog maar net als eerste. Viades onderschept slim de pass. Viades probeert naar een medespeler te passen. Gaytan rent richting de bal. Gaytan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Martillos Extraños - Pepitas Sangrientas 0:2

34e minuut.
Del Angel probeert de bal met de borst te controleren. Moya rent richting de bal. Del Angel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Del Angel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martillos Extraños 45%, Pepitas Sangrientas 55%.
Martillos Extraños - Pepitas Sangrientas 0:2

49e minuut.
Briones probeert naar een medespeler te passen. Rueda is nu in balbezit. Begines tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Begines krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Daar is Begines, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rueda rent richting de bal. Rueda geeft een lange en hoge pass. Gaytan is nu in balbezit. Gaytan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Martillos Extraños - Pepitas Sangrientas 0:3

63e minuut.
Varona geeft een hoge lob. Carranza is nu in balbezit. Paulista bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza verovert de bal door een tackle van achteren. Carranza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Morelos is nu in balbezit. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio passt de bal zonder na te denken. Gaytan rent richting de bal. Gaytan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Martillos Extraños - Pepitas Sangrientas 0:4

87e minuut.
Elizondo met een sublieme pass. Klungelig pakt Morelos de bal. Osorio probeert naar een medespeler te passen. Gaytan rent richting de bal. Gaytan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martillos Extraños 50%, Pepitas Sangrientas 50%.
Martillos Extraños - Pepitas Sangrientas 0:4