Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buhos Ásperos Varitas Feroces
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Galindo is nu in balbezit. Orozco onderschept slim de pass. Orozco passt de bal in één keer door. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo draait met de bal, schiet en ... Alonso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Fregoso onderschept slim de pass. Fregoso geeft een hoge lob. Rojas kopt de bal weg. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Buhos Ásperos - Varitas Feroces 1:0

13e minuut.
Balderas geeft de bal voor. Castro kopt de bal weg. Saldivar rent richting de bal. Segura onderschept slim de pass. Segura schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buhos Ásperos - Varitas Feroces 1:1

17e minuut.
Saldivar probeert de bal aan de voet te houden. Segura rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruiz. Ruiz krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco verovert de bal door een tackle van achteren. Orozco passt de bal in één keer door. Cardozo rent richting de bal. Cardozo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alonso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Saldivar speelt de bal door. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo onderschept slim de pass. Orozco verovert de bal door een tackle van achteren. Orozco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fregoso speelt de bal door. Galindo is nu in balbezit. Cardozo onderschept slim de pass. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco passt de bal met de wreef. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo schiet op doel. Alonso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buhos Ásperos - Varitas Feroces 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buhos Ásperos 34%, Varitas Feroces 66%.
Buhos Ásperos - Varitas Feroces 2:1

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Navarro neemt de hoekschop. Daar is Saldivar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Izquierdo kan de bal niet met de borst controleren. Villaluz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruiz. Ruiz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Hernandez geeft de bal voor. Fregoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaluz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buhos Ásperos 40%, Varitas Feroces 60%.
Buhos Ásperos - Varitas Feroces 2:1