Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerdos Infames Jueves Valientes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Zambrano passt de bal zonder na te denken. Nicoletti speelt de bal door. Manjarín rent richting de bal. Loera onderschept slim de pass. Loera schiet op doel. Garcés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerdos Infames - Jueves Valientes 1:0

16e minuut.
Alonso kopt de bal weg. Daar is Nicoletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neruda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Neruda krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Rizo rent richting de bal. Vargas onderschept slim de pass. Castillo onderschept slim de pass. Rizo rent richting de bal. Rizo schiet op doel. Almaguer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Tapia probeert naar een medespeler te passen. Lezama speelt de bal door. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Garcés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerdos Infames - Jueves Valientes 2:0

37e minuut.
Palomino geeft een hoge lob. Loera kopt de bal weg. Tapia rent richting de bal. Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Rizo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo is nu in balbezit. Rizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizo haalt uit met een fantastische trap. Almaguer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerdos Infames 46%, Jueves Valientes 54%.
Cerdos Infames - Jueves Valientes 2:0

54e minuut.
Neruda rent richting de bal. Villarroel onderschept slim de pass. Villarroel geeft een hoge lob. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo passt de bal met de wreef. Rizo rent richting de bal. Rizo haalt uit met een fantastische trap. Almaguer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerdos Infames - Jueves Valientes 2:1

69e minuut.
Daar is Nicoletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo is nu in balbezit. Nicoletti begaat een overtreding. Nicoletti krijgt een gele kaart. Castillo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Castillo kan niet meer verder spelen. Montemayor komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Vargas geeft een hoge lob. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano met een sublieme pass. Loera rent richting de bal. Loera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Garcés speelt de bal door. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda probeert naar een medespeler te passen. Montemayor is nu in balbezit. Montemayor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Manjarín met een sublieme pass. Neruda is nu in balbezit. Neruda passt de bal met de wreef. Montemayor rent richting de bal. Montemayor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerdos Infames 44%, Jueves Valientes 56%.
Cerdos Infames - Jueves Valientes 2:1