Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaxias Atrevidos Cementeros Tristes
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pérez passt de bal in één keer door. Olalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Olalde onderschept slim de pass. Olalde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Escamilla passt de bal zonder na te denken. Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinojosa passt de bal zonder na te denken. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Olalde geeft de bal voor. Mejía kopt de bal weg. Klungelig pakt Zamora de bal. Pérez onderschept slim de pass. Pérez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Escamilla onderschept slim de pass. Escamilla passt de bal zonder na te denken. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho schiet op doel. Romero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxias Atrevidos - Cementeros Tristes 0:1

23e minuut.
Pérez probeert naar een medespeler te passen. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Escamilla onderschept slim de pass. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxias Atrevidos 62%, Cementeros Tristes 38%.
Galaxias Atrevidos - Cementeros Tristes 0:1

53e minuut.
Chacón geeft een lange en hoge pass. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía geeft een hoge lob. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Zamora rent richting de bal. Zamora passt de bal met de wreef. Sancho rent richting de bal. Sancho schiet op doel. Romero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxias Atrevidos - Cementeros Tristes 0:2

60e minuut.
Mejía rent richting de bal. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora passt de bal met de wreef. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxias Atrevidos - Cementeros Tristes 0:3

62e minuut.
Sancho kopt de bal weg. Zamora rent richting de bal. Ipata rent richting de bal. Sancho onderschept slim de pass. Sancho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxias Atrevidos - Cementeros Tristes 0:4

72e minuut.
Mejía rent richting de bal. Mejía passt de bal met de wreef. Sancho rent richting de bal. Sancho draait met de bal, schiet en ... Romero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxias Atrevidos - Cementeros Tristes 0:5

73e minuut.
Klungelig pakt Olalde de bal. Meléndez verovert de bal door een tackle van achteren. Mejía met een sublieme pass. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Zamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejía met een sublieme pass. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Olalde is nu in balbezit. Olalde schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxias Atrevidos 50%, Cementeros Tristes 50%.
Galaxias Atrevidos - Cementeros Tristes 0:5