Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varitas Ardientes Zorros Repugnantes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Carmona probeert de bal aan de voet te houden. Zamorano is nu in balbezit. Adame begaat een overtreding. Adame krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clemente. Clemente krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Taboada met een sublieme pass. Mosqueda is nu in balbezit. Mosqueda passt de bal in één keer door. Clemente rent richting de bal. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varitas Ardientes 54%, Zorros Repugnantes 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Varitas Ardientes - Zorros Repugnantes 0:0

46e minuut.
Almirón rent richting de bal. Almirón passt de bal zonder na te denken. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamorano rent richting de bal. Zamorano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Castillo speelt de bal door. Adame rent richting de bal. Adame probeert naar een medespeler te passen. Zavala is nu in balbezit. Zavala haalt uit met een fantastische trap. Valenzuela bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Varitas Ardientes - Zorros Repugnantes 1:0

59e minuut.
Pineda probeert naar een medespeler te passen. Ibarra rent richting de bal. Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Zavala schiet op doel. Valenzuela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varitas Ardientes - Zorros Repugnantes 2:0

69e minuut.
Garcés probeert de bal met de borst te controleren. Pineda rent richting de bal. Pineda passt de bal zonder na te denken. Zamorano is nu in balbezit. Zamorano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Taboada probeert naar een medespeler te passen. Garcés probeert naar een medespeler te passen. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala schiet op doel. Valenzuela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Varitas Ardientes - Zorros Repugnantes 3:0

71e minuut.
Zamorano speelt de bal door. Trujillo is nu in balbezit. Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente is nu in balbezit. Clemente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Ibarra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Navarro met een snelle inworp. Clemente is nu in balbezit. Clemente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Carmona met een sublieme pass. Inworp. Garcés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nieto is nu in balbezit. Nieto geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Varitas Ardientes - Zorros Repugnantes 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varitas Ardientes 42%, Zorros Repugnantes 58%.
Varitas Ardientes - Zorros Repugnantes 3:1