Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Gloriosos Estrellas Gordos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde is nu in balbezit. Ugalde probeert naar een medespeler te passen. Batista is nu in balbezit. Batista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Gutiérrez probeert de bal aan de voet te houden. Estrada geeft een hoge lob. Fernández probeert de bal aan de voet te houden. Aldaco rent richting de bal. Aldaco schiet op doel. Villalba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Gloriosos - Estrellas Gordos 1:0

6e minuut.
Aldaco rent richting de bal. Estrada rent richting de bal. Aldaco is nu in balbezit. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada onderschept slim de pass. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gutiérrez speelt de bal door. Aldaco is nu in balbezit. Fernández rent richting de bal. Estrada onderschept slim de pass. Estrada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ipata zal de hoekschop nemen. Estrada krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Mercado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Gloriosos - Estrellas Gordos 2:0

32e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Fonseca passt de bal in één keer door. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero schiet op doel. Murguía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Gloriosos - Estrellas Gordos 2:1

36e minuut.
Aguilar is nu in balbezit. Aguilar geeft een hoge lob. Aldaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldaco draait met de bal, schiet en ... Villalba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca passt de bal in één keer door. Batista is nu in balbezit. Batista haalt uit met een fantastische trap. Murguía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez speelt de bal door. Peña rent richting de bal. Aldaco rent richting de bal. Aldaco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aldaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldaco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Gloriosos - Estrellas Gordos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Gloriosos 52%, Estrellas Gordos 48%.
Halcones Gloriosos - Estrellas Gordos 3:1

56e minuut.
De la Peña geeft een hoge lob. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soler raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fernández neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Batista krijgt zijn hoofd ertegen. Murguía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Batista is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Gloriosos - Estrellas Gordos 3:2

62e minuut.
Muñoz speelt de bal door. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado passt de bal met de wreef. Fonseca rent richting de bal. Fonseca passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Manjarín de bal. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada met een sublieme pass. Aldaco is nu in balbezit. Aldaco haalt uit met een fantastische trap. Villalba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Gloriosos - Estrellas Gordos 4:2

77e minuut.
Gutiérrez kopt de bal weg. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada passt de bal zonder na te denken. Aldaco is nu in balbezit. Aldaco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista verovert de bal door een tackle van achteren. Romero rent richting de bal. Batista rent richting de bal. Batista schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Gloriosos 50%, Estrellas Gordos 50%.
Halcones Gloriosos - Estrellas Gordos 4:2