Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Búfalos Feos Pumas Magníficos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántar rent richting de bal. Alves onderschept slim de pass. Parraguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez maakt een afschuwelijke overtreding. Méndez krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Alcántar heeft problemen om de bal te vangen. Suárez is nu in balbezit. Taboada rent richting de bal. Parraguéz onderschept slim de pass. Parraguéz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doeltrap. Zepeda trapt de bal weg. Bocanegra kopt de bal weg. Vidales geeft een lange en hoge pass. Suárez krijgt zijn hoofd ertegen. Zepeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Alcántar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suárez met een snelle inworp. Alves rent richting de bal. Alves schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Alves rent richting de bal. Bautista tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alves is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Méndez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zepeda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bocanegra de bal. Valadez rent richting de bal. Valadez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búfalos Feos 53%, Pumas Magníficos 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Búfalos Feos - Pumas Magníficos 0:0

53e minuut.
Bocanegra met een sublieme pass. Alves rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidales. Vidales krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Méndez geeft een lange en hoge pass. Parraguéz rent richting de bal. Taboada verovert de bal door een tackle van achteren. Alves is nu in balbezit. Alves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Búfalos Feos - Pumas Magníficos 0:1

71e minuut.
Bocanegra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vidales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Suárez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vidales de bal. Parraguéz rent richting de bal. Parraguéz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búfalos Feos 37%, Pumas Magníficos 63%.
Búfalos Feos - Pumas Magníficos 0:1