Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potros Tranquilos Lobos Gordos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Santa Cruz is nu in balbezit. Enoch verovert de bal door een tackle van achteren. Enoch passt de bal zonder na te denken. Iturbide rent richting de bal. Iturbide schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros Tranquilos - Lobos Gordos 0:1

6e minuut.
Tostado is nu in balbezit. Tostado passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jiménez de bal. Iturbide rent richting de bal. Iturbide haalt uit met een fantastische trap. Salcido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros Tranquilos - Lobos Gordos 0:2

8e minuut.
Kaviedes speelt de bal door. Alarcón rent richting de bal. Alarcón passt de bal in één keer door. Iturbide is nu in balbezit. Iturbide haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbide verovert de bal door een tackle van achteren. Iturbide met een sublieme pass. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros Tranquilos - Lobos Gordos 0:3

23e minuut.
Soto rent richting de bal. Santa Cruz onderschept slim de pass. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz onderschept slim de pass. Santa Cruz schiet op doel. Almirón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros Tranquilos 65%, Lobos Gordos 35%.
Potros Tranquilos - Lobos Gordos 0:3

71e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Naelson onderschept slim de pass. Naelson geeft een hoge lob. Quintana is nu in balbezit. Quintana schiet op doel. Almirón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Jeréz geeft de bal voor. Alarcón rent richting de bal. Vizcarra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vizcarra krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Jiménez passt de bal met de wreef. Iturbide rent richting de bal. Iturbide haalt uit met een fantastische trap. Salcido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros Tranquilos - Lobos Gordos 0:4

89e minuut.
Jeréz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Soto de bal. Soto probeert naar een medespeler te passen. Iturbide rent richting de bal. Iturbide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potros Tranquilos - Lobos Gordos 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros Tranquilos 32%, Lobos Gordos 68%.
Potros Tranquilos - Lobos Gordos 0:5