Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lunas Atrevidos Guerreros Horribles
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Vargas geeft een lange en hoge pass. Chacón probeert de bal aan de voet te houden. Huerta speelt de bal door. Sandoval rent richting de bal. Sandoval haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunas Atrevidos - Guerreros Horribles 0:1

15e minuut.
Rubirosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubirosa met een sublieme pass. Guardado is nu in balbezit. Sandoval rent richting de bal. Sandoval haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Macías rent richting de bal. Met opzet legt Medina zijn tegenspeler op de grond. Macías is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marcial zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Marcial speelt de bal door. Inworp. Chacón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neruda is nu in balbezit. Neruda geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunas Atrevidos 55%, Guerreros Horribles 45%.
Lunas Atrevidos - Guerreros Horribles 0:1

50e minuut.
Medina speelt de bal door. Klungelig pakt Sandoval de bal. Sandoval speelt de bal door. Guardado is nu in balbezit. Guardado schiet op doel. Dautt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Daar is Sandoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sandoval is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sandoval neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Dautt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunas Atrevidos - Guerreros Horribles 0:2

73e minuut.
Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina onderschept slim de pass. Moreno begaat een overtreding. Moreno krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Medina heeft problemen om de bal te vangen. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Macías passt de bal met de wreef. Calvo is nu in balbezit. Calvo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunas Atrevidos 59%, Guerreros Horribles 41%.
Lunas Atrevidos - Guerreros Horribles 0:2