Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piratas Desesperadas Vaqueros Valientes
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


34e minuut.
Sifuentes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Salcedo de bal. Fierro onderschept slim de pass. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Fregoso met een sublieme pass. Lara is nu in balbezit. Lara passt de bal in één keer door. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Piratas Desesperadas - Vaqueros Valientes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piratas Desesperadas 55%, Vaqueros Valientes 45%.
Piratas Desesperadas - Vaqueros Valientes 1:0

48e minuut.
Nicoletti passt de bal zonder na te denken. Longoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoria met een sublieme pass. Nápoles rent richting de bal. Nápoles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Márquez geeft een hoge lob. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez passt de bal met de wreef. Márquez rent richting de bal. Márquez geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Carmona rent richting de bal. Márquez probeert naar een medespeler te passen. Nápoles rent richting de bal. Nápoles haalt uit met een fantastische trap. Gálvez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Arellano verovert de bal door een tackle van achteren. Norasco is nu in balbezit. Arellano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Arellano moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arellano schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

88e minuut.
Preciado geeft een lange en hoge pass. Fierro geeft de bal voor. Osorio kopt de bal weg. Preciado heeft problemen om de bal te vangen. Gálvez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piratas Desesperadas - Vaqueros Valientes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piratas Desesperadas 51%, Vaqueros Valientes 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piratas Desesperadas - Vaqueros Valientes 1:1