Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallos Extraños Piratas Goleadores
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Rubirosa kopt de bal weg. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra verovert de bal door een tackle van achteren. Vizcarra draait met de bal, schiet en ... Lozano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos Extraños - Piratas Goleadores 0:1

10e minuut.
Rubirosa probeert de bal aan de voet te houden. Buendía is nu in balbezit. Marcial bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa onderschept slim de pass. Villa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cruzalta de bal onder controle te krijgen. Del Campo rent richting de bal. Del Campo geeft een hoge lob. Lozano bokst de bal weg.

20e minuut.
Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elizondo probeert naar een medespeler te passen. Morales is nu in balbezit. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Rubirosa is nu in balbezit. Villa onderschept slim de pass. Villa speelt de bal door. Buendía is nu in balbezit. Buendía schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Rubirosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa met een sublieme pass. Buendía is nu in balbezit. Buendía schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos Extraños 61%, Piratas Goleadores 39%.
Gallos Extraños - Piratas Goleadores 0:1

48e minuut.
Morales geeft een lange en hoge pass. Isella bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzalta draait met de bal, schiet en ... Palacios probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Buendía de bal. Palacios rent richting de bal. Buendía verovert de bal door een tackle van achteren. Buendía draait met de bal, schiet en ... Patiño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gallos Extraños - Piratas Goleadores 1:1

58e minuut.
Villa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dautt de bal. Buendía verovert de bal door een tackle van achteren. Buendía draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

76e minuut.
Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano passt de bal in één keer door. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morales probeert naar een medespeler te passen. Balderas is nu in balbezit. Balderas geeft een hoge lob. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Villa is nu in balbezit. Villa passt de bal in één keer door. Buendía rent richting de bal. Buendía schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Isella probeert de bal aan de voet te houden. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa passt de bal met de wreef. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos Extraños - Piratas Goleadores 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos Extraños 39%, Piratas Goleadores 61%.
Gallos Extraños - Piratas Goleadores 2:1