Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cocodrilos Valientes Jaguares Nobles
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Daar is Guido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez passt de bal in één keer door. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocodrilos Valientes 39%, Jaguares Nobles 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cocodrilos Valientes - Jaguares Nobles 0:0

47e minuut.
Guido probeert naar een medespeler te passen. Núñez heeft problemen om de bal te vangen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez draait met de bal, schiet en ... Pinto is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pinto neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Núñez rent richting de bal. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cocodrilos Valientes - Jaguares Nobles 1:0

70e minuut.
Morales probeert naar een medespeler te passen. Dautt is nu in balbezit. Pinto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinto krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Valadez rent richting de bal. Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Moya passt de bal zonder na te denken. De Anda is nu in balbezit. De Anda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cocodrilos Valientes - Jaguares Nobles 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocodrilos Valientes 52%, Jaguares Nobles 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cocodrilos Valientes - Jaguares Nobles 1:1