Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varitas Agudos Zorros Rápidos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Castellanos met een snelle inworp. Saavedra is nu in balbezit. Sosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saavedra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cardozo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal!

29e minuut.
Bustos is nu in balbezit. Mondragón is nu in balbezit. Bustos begaat een overtreding. Bustos krijgt een gele kaart. Mondragón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borgetti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Klungelig pakt Reyna de bal. Corona rent richting de bal. Corona geeft een hoge lob. Chabrán rent richting de bal. Chabrán haalt uit met een fantastische trap. Barra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Castellanos met een snelle inworp. Sosa is nu in balbezit. Sosa speelt de bal door. Klungelig pakt Chabrán de bal. Chabrán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Mondragón rent richting de bal. Mondragón passt de bal in één keer door. Chabrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabrán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varitas Agudos 53%, Zorros Rápidos 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Varitas Agudos - Zorros Rápidos 0:0

46e minuut.
De Faría verovert de bal door een tackle van achteren. De Faría speelt de bal door. Reyna speelt de bal door. Mondragón is nu in balbezit. Mondragón schiet op doel. Barra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varitas Agudos 60%, Zorros Rápidos 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Varitas Agudos - Zorros Rápidos 0:0