Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flechas Tristes Perros Secretos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Oteo speelt de bal door. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui passt de bal met de wreef. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez schiet op doel. Gallego bokst de bal weg. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama geeft een lange en hoge pass. Zamorano probeert de bal aan de voet te houden. Zamorano geeft een lange en hoge pass. Gallego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vazquez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flechas Tristes - Perros Secretos 1:0

6e minuut.
Castro is nu in balbezit. Bernal verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal met een sublieme pass. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
García geeft een lange en hoge pass. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón passt de bal met de wreef. Vazquez is nu in balbezit. Vazquez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gallego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gallego speelt de bal door. Bernal kopt de bal weg. Daar is Vazquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vazquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Izazola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Solorio komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Bernal passt de bal in één keer door. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez haalt uit met een fantastische trap. Guadarrama probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Flechas Tristes - Perros Secretos 2:0

19e minuut.
Solorio passt de bal in één keer door. Tavares rent richting de bal. Tavares passt de bal met de wreef. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez draait met de bal, schiet en ... Gallego bokst de bal weg. Guadarrama kopt de bal weg. Bernal is nu in balbezit. Bernal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Solorio passt de bal met de wreef. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal met een sublieme pass. Vazquez is nu in balbezit. Vazquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flechas Tristes - Perros Secretos 3:0

28e minuut.
Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón speelt de bal door. Vazquez rent richting de bal. Vazquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal geeft de bal voor. Klungelig pakt Castro de bal. Vazquez rent richting de bal. Vazquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vazquez is nu in balbezit. Vazquez heeft problemen om de bal te vangen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez onderschept slim de pass. Vazquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Oteo met een sublieme pass. Huitrón is nu in balbezit. Cancino verovert de bal door een tackle van achteren. Cancino draait met de bal, schiet en ... Iglesias probeert de bal aan de voet te houden. Solano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Daar is Fulgencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro is nu in balbezit. Castro passt de bal in één keer door. Cancino is nu in balbezit. Cancino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flechas Tristes 40%, Perros Secretos 60%.
Flechas Tristes - Perros Secretos 3:0

51e minuut.
Gudiño raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valdéz komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Oteo onderschept slim de pass. Oteo passt de bal zonder na te denken. Cancino is nu in balbezit. Cancino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Fulgencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares is nu in balbezit. Fulgencio begaat een overtreding. Fulgencio krijgt een gele kaart.

68e minuut.
García bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto rent richting de bal. García schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. García krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Vidrio kan de bal niet met de borst controleren. Escobedo is nu in balbezit. Vidrio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vidrio krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Padrón is nu in balbezit. Padrón geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Valdéz de bal onder controle te krijgen. Solorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Solorio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Huitrón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Escobedo met een snelle inworp. Oteo rent richting de bal. Oteo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Oteo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Oteo verovert de bal door een tackle van achteren. Oteo schiet op doel. Solano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flechas Tristes - Perros Secretos 3:1

86e minuut.
Daar is Bernal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cancino onderschept slim de pass. Cancino met een sublieme pass. Vazquez is nu in balbezit. Vazquez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flechas Tristes 52%, Perros Secretos 48%.
Flechas Tristes - Perros Secretos 3:1