Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potros SC Flechas Tristes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Romero met een snelle inworp. Naelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bernal krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bernal geeft een lange en hoge pass. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa geeft een hoge lob. Huitrón heeft problemen om de bal te vangen. Huitrón geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cancino verovert de bal door een tackle van achteren. Izazola kopt de bal weg. Naelson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Inworp. Vidrio met een snelle inworp. Padrón met een sublieme pass. Vazquez rent richting de bal. Vazquez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Naelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Izazola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naelson. Naelson krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Cancino kopt de bal weg. Naelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal schiet op doel. Arredondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tavares passt de bal zonder na te denken. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal passt de bal zonder na te denken. Vazquez is nu in balbezit. Vazquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zamorano rent richting de bal. Gil rent richting de bal. Met opzet legt Zamorano zijn tegenspeler op de grond. Zamorano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros SC 52%, Flechas Tristes 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Potros SC - Flechas Tristes 0:0

46e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela is nu in balbezit. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros SC - Flechas Tristes 1:0

54e minuut.
Valenzuela is nu in balbezit. Padrón verovert de bal door een tackle van achteren. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel haalt uit met een fantastische trap. Solano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros SC 49%, Flechas Tristes 51%.
Potros SC - Flechas Tristes 1:0