Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quesadillas Tranquilos Halcones Valientes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 22.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Escobar met een sublieme pass. De Anda bereikt de bal nog maar net als eerste. De Anda passt de bal met de wreef. Lavallén bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavallén draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Balam de bal. Cuéllar rent richting de bal. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Lavallén bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavallén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesadillas Tranquilos - Halcones Valientes 0:1

30e minuut.
Millán rent richting de bal. Millán passt de bal met de wreef. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. De Anda onderschept slim de pass. De Anda passt de bal in één keer door. Lavallén rent richting de bal. Lavallén haalt uit met een fantastische trap. Gancedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quesadillas Tranquilos 73%, Halcones Valientes 27%.
Quesadillas Tranquilos - Halcones Valientes 0:1

52e minuut.
De Anda rent richting de bal. Lavallén bereikt de bal nog maar net als eerste. De Anda is nu in balbezit. Lavallén bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavallén schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Aceval geeft de bal voor. Klungelig pakt Lavallén de bal. Fierro is nu in balbezit. Lavallén verovert de bal door een tackle van achteren. Lavallén haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Balam met een sublieme pass. Lavallén bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavallén met een sublieme pass. De Anda rent richting de bal. De Anda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De Anda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valverde de bal. Escobedo speelt de bal door. Lavallén is nu in balbezit. Lavallén schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quesadillas Tranquilos 58%, Halcones Valientes 42%.
Quesadillas Tranquilos - Halcones Valientes 0:1