Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballeros Furiosos Gusanos Misteriosos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Rueda onderschept slim de pass. Rueda passt de bal zonder na te denken. Hinojosa rent richting de bal. Hinojosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Furiosos - Gusanos Misteriosos 0:1

22e minuut.
Estéves rent richting de bal. Davino bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves onderschept slim de pass. Estéves draait met de bal, schiet en ... Guillén maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González geeft een lange en hoge pass. Inworp. Valverde met de inworp. Rergis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Trejo heeft problemen om de bal te vangen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde passt de bal in één keer door. Rergis is nu in balbezit. Rergis haalt uit met een fantastische trap. Guillén kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Rergis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rergis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caballeros Furiosos - Gusanos Misteriosos 1:1

36e minuut.
Caballero onderschept slim de pass. Caballero met een sublieme pass. Klungelig pakt Escamilla de bal. Escamilla schiet op doel. Becerra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Furiosos - Gusanos Misteriosos 1:2

38e minuut.
Cortez geeft een lange en hoge pass. Estéves kopt de bal weg. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel. Guillén probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros Furiosos 45%, Gusanos Misteriosos 55%.
Caballeros Furiosos - Gusanos Misteriosos 1:2

71e minuut.
Gálvez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rergis rent richting de bal. Rueda onderschept slim de pass. Rueda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Gálvez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinojosa verovert de bal door een tackle van achteren. Hinojosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros Furiosos 48%, Gusanos Misteriosos 52%.
Caballeros Furiosos - Gusanos Misteriosos 1:2