Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magos Tristes Halcones Valientes
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
De Anda is nu in balbezit. Guzmán begaat een overtreding. De Anda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Contreras zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lavallén rent richting de bal. Lavallén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Tristes - Halcones Valientes 0:1

6e minuut.
Contreras kopt de bal weg. Valdivia probeert de bal aan de voet te houden. Lavallén bereikt de bal nog maar net als eerste. De Anda is nu in balbezit. De Anda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Balam speelt de bal door. De Anda heeft problemen om de bal te vangen. De Anda probeert naar een medespeler te passen. Lavallén heeft problemen om de bal te vangen. Lavallén haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Balam geeft een lange en hoge pass. Calderón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lavallén bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavallén schiet op doel. De Faría probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Tristes - Halcones Valientes 0:2

41e minuut.
Valdivia met een harde bal richting middenveld. Arroyo kopt de bal weg. Balam met een sublieme pass. Lavallén rent richting de bal. Lavallén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Tristes - Halcones Valientes 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Tristes 60%, Halcones Valientes 40%.
Magos Tristes - Halcones Valientes 0:3

57e minuut.
Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval geeft een hoge lob. Lavallén bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavallén haalt uit met een fantastische trap. De Faría werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Tristes - Halcones Valientes 0:4

58e minuut.
Arroyo speelt de bal door. Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Escobedo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Escobedo krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Balam probeert naar een medespeler te passen. De Anda is nu in balbezit. De Anda passt de bal in één keer door. Lavallén rent richting de bal. Lavallén haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
La Torre rent richting de bal. La Torre geeft een lange en hoge pass. Daar is Arroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Tristes - Halcones Valientes 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Tristes 56%, Halcones Valientes 44%.
Magos Tristes - Halcones Valientes 1:4