Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.T. Terremotos Defensor Ranas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Briones met de inworp. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna geeft een lange en hoge pass. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Briones maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Calderón de bal. Arnao rent richting de bal. Arnao schiet op doel. Anaya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.T. Terremotos - Defensor Ranas 0:1

11e minuut.
Briones met een sublieme pass. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van San Román. San Román krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Briones bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigil onderschept slim de pass. Vigil passt de bal in één keer door. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.T. Terremotos - Defensor Ranas 1:1

16e minuut.
Rosas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cassaretto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vigil rent richting de bal. Vigil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.T. Terremotos - Defensor Ranas 2:1

29e minuut.
Orlandini probeert de bal aan de voet te houden. Arnao rent richting de bal. Nuńez is nu in balbezit. Arnao verovert de bal door een tackle van achteren. Arnao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Plaza onderschept slim de pass. Plaza met een sublieme pass. Arnao rent richting de bal. Arnao schiet op doel. Anaya bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.T. Terremotos 66%, Defensor Ranas 34%.
U.T. Terremotos - Defensor Ranas 2:1

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Rosas de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cassaretto zal de hoekschop nemen. de la Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla rent richting de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
San Román is nu in balbezit. San Román passt de bal zonder na te denken. Briones rent richting de bal. Vigil verovert de bal door een tackle van achteren. Vigil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha passt de bal met de wreef. Arnao is nu in balbezit. Arnao schiet op doel. Anaya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.T. Terremotos - Defensor Ranas 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.T. Terremotos 41%, Defensor Ranas 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.T. Terremotos - Defensor Ranas 2:2