Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.T. Terremotos Chimbote Fútbol Club
Normal Tactiek 442
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Vigil passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Farro de bal. Wat een zware overtreding van Álvarez ... Strafschop! Álvarez krijgt een gele kaart. Farro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vigil neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vigil rent richting de bal. Degregori met een sublieme pass. Nuńez kopt de bal weg. Vigil is nu in balbezit. Vigil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Parodi met een sublieme pass. Camino is nu in balbezit. Camino met een sublieme pass. Rubio is nu in balbezit. Rubio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.T. Terremotos - Chimbote Fútbol Club 0:1

13e minuut.
San Román probeert naar een medespeler te passen. Calderón rent richting de bal. Vigil begaat een overtreding. Vigil krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Vigil schiet op doel. Morán probeert de bal met de borst te controleren. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigil verovert de bal door een tackle van achteren. Vigil schiet op doel. Degregori bokst de bal weg.

23e minuut.
Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Farro onderschept slim de pass. Páez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Páez krijgt een gele kaart. Farro raakt geblesseerd tijdens het duel. Vigil zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Morán is nu in balbezit. Nuńez begaat een overtreding. Morán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calderón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Plaza kopt de bal weg. Calderón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rubio rent richting de bal. Rubio haalt uit met een fantastische trap. Anaya bokst de bal weg. Camino bereikt de bal nog maar net als eerste. Camino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.T. Terremotos - Chimbote Fútbol Club 0:2

30e minuut.
San Román rent richting de bal. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio speelt de bal door. Camino is nu in balbezit. Camino schiet op doel. Anaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Vigil rent richting de bal. Bobadilla is nu in balbezit. Calderón onderschept slim de pass. Vigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Plaza is nu in balbezit. Nuńez rent richting de bal. Vigil is nu in balbezit. Vigil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.T. Terremotos - Chimbote Fútbol Club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.T. Terremotos 40%, Chimbote Fútbol Club 60%.
U.T. Terremotos - Chimbote Fútbol Club 1:2

47e minuut.
Camino geeft de bal voor. Morán rent richting de bal. San Román tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. San Román krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Vigil onderschept slim de pass. Calderón onderschept slim de pass. Calderón probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Degregori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.T. Terremotos - Chimbote Fútbol Club 2:2

57e minuut.
Amat bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat geeft een lange en hoge pass. Calderón heeft problemen om de bal te vangen. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vigil is nu in balbezit. Bobadilla is nu in balbezit. Vigil rent richting de bal. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Vigil onderschept slim de pass. Vigil met een sublieme pass. San Román rent richting de bal. San Román geeft een lange en hoge pass. Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degregori bokst de bal weg. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.T. Terremotos - Chimbote Fútbol Club 3:2

89e minuut.
Morán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.T. Terremotos 49%, Chimbote Fútbol Club 51%.
U.T. Terremotos - Chimbote Fútbol Club 3:2