Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-15 01:23
  • Competitiewedstrijd: League IV 1
  • Stadion: R.C.B Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3093
Chimbote Fútbol Club Extremo Mierdas
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 19.8
adequate Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Benítez heeft problemen om de bal te vangen. Granda bereikt de bal nog maar net als eerste. Granda passt de bal met de wreef. Lozada rent richting de bal. Lozada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Echenique passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Granda de bal. Granda geeft een hoge lob. Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Benítez is nu in balbezit. Lozada onderschept slim de pass. Lozada draait met de bal, schiet en ... Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimbote Fútbol Club - Extremo Mierdas 1:0

24e minuut.
Borda rent richting de bal. Borda geeft een hoge lob. Arellano rent richting de bal. Arellano met een sublieme pass. Štefka geeft een lange en hoge pass. Bustamante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Štefka probeert naar een medespeler te passen. Lozada is nu in balbezit. Lozada probeert naar een medespeler te passen. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Páez rent richting de bal. Páez geeft een lange en hoge pass. Benítez heeft problemen om de bal te vangen. Granda is nu in balbezit. Granda geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lozada is nu in balbezit. Lozada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimbote Fútbol Club - Extremo Mierdas 2:0

31e minuut.
Benítez rent richting de bal. Barbadillo onderschept slim de pass. Barbadillo met een sublieme pass. Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Florian rent richting de bal. Štefka rent richting de bal. Štefka passt de bal in één keer door. Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chimbote Fútbol Club - Extremo Mierdas 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimbote Fútbol Club 45%, Extremo Mierdas 55%.
Chimbote Fútbol Club - Extremo Mierdas 3:0

54e minuut.
Páez speelt de bal door. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian verovert de bal door een tackle van achteren. Florian draait met de bal, schiet en ... Bustamante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimbote Fútbol Club - Extremo Mierdas 4:0

56e minuut.
Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano met een sublieme pass. Granda geeft een hoge lob. Lozada is nu in balbezit. Lozada schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Barbadillo passt de bal met de wreef. Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada met een sublieme pass. Klungelig pakt Florian de bal. Florian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Páez geeft de bal voor. Daar is Lozada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozada passt de bal met de wreef. Barbadillo rent richting de bal. Barbadillo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Arellano rent richting de bal. Arellano geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Villarreal de bal onder controle te krijgen. Lozada rent richting de bal. Lozada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimbote Fútbol Club - Extremo Mierdas 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimbote Fútbol Club 32%, Extremo Mierdas 68%.
Chimbote Fútbol Club - Extremo Mierdas 5:0