Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aviación Vaqueros FC Coronas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Portocarrero heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez is nu in balbezit. Portocarrero verovert de bal door een tackle van achteren. Pinglo is nu in balbezit. Pinglo haalt uit met een fantastische trap. Escudero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte probeert naar een medespeler te passen. Serrano rent richting de bal. Vasallo verovert de bal door een tackle van achteren. Vasallo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bolaños neemt de hoekschop. Obando probeert de bal met de borst te controleren. Portocarrero is nu in balbezit. Portocarrero draait met de bal, schiet en ... Barrueto probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aviación Vaqueros - FC Coronas 1:0

24e minuut.
Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Echegaray rent richting de bal. Beteta rent richting de bal. Beteta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aviación Vaqueros - FC Coronas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aviación Vaqueros 36%, FC Coronas 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aviación Vaqueros - FC Coronas 1:1

47e minuut.
Daar is Beteta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vasallo raakt geblesseerd tijdens het duel. Vasallo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bravo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo haalt uit met een fantastische trap. Bravo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aviación Vaqueros - FC Coronas 1:2

49e minuut.
Carrasco is nu in balbezit. Carrasco passt de bal zonder na te denken. Beltrán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beteta rent richting de bal. Beteta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Echegaray is nu in balbezit. Beteta verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteta verovert de bal door een tackle van achteren. Beteta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Domínguez speelt de bal door. Klungelig pakt Beteta de bal. Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteta onderschept slim de pass. Beteta schiet op doel. Bravo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carrasco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteta haalt uit met een fantastische trap. Bravo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aviación Vaqueros - FC Coronas 1:3

54e minuut.
Portocarrero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pinglo de bal. Beteta is nu in balbezit. Beteta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Gallegos geeft de bal voor. Vasallo probeert de bal met de borst te controleren. Beteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vasallo de bal. Vasallo schiet op doel. De bal raakt de paal. Bravo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez geeft een hoge lob. Barrueto is nu in balbezit. Portocarrero verovert de bal door een tackle van achteren. Portocarrero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aviación Vaqueros - FC Coronas 2:3

85e minuut.
Daar is Bolaños, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolaños geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Domínguez de bal. Portocarrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Portocarrero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aviación Vaqueros 61%, FC Coronas 39%.
Aviación Vaqueros - FC Coronas 2:3