Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invasión Galaxias universitarios
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Soria geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernal met de inworp. Anchante rent richting de bal. Anchante geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Klungelig pakt Nuńez de bal. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. del Solar onderschept slim de pass. del Solar draait met de bal, schiet en ... Vidalón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invasión Galaxias - universitarios 0:1

30e minuut.
Nuńez geeft een hoge lob. Inworp. Campos met de inworp. Anchante rent richting de bal. Anchante speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Invasión Galaxias - universitarios 0:2

36e minuut.
Zumaeta met een sublieme pass. del Solar is nu in balbezit. Vivanco onderschept slim de pass. Anchante onderschept slim de pass. Anchante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Zumaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Zumaeta probeert naar een medespeler te passen. del Solar rent richting de bal. del Solar draait met de bal, schiet en ... Vidalón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Invasión Galaxias - universitarios 0:3

42e minuut.
Soria geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernal met de inworp. Anchante rent richting de bal. Anchante geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invasión Galaxias 64%, universitarios 36%.
Invasión Galaxias - universitarios 0:3

46e minuut.
Klungelig pakt Anchante de bal. Barrueto rent richting de bal. García verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez is nu in balbezit. Benítez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Vivanco de bal. Anchante is nu in balbezit. Anchante passt de bal zonder na te denken. del Solar rent richting de bal. del Solar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Invasión Galaxias - universitarios 0:4

59e minuut.
Zumaeta geeft de bal voor. Inworp. Cipriani met de inworp. Maestri is nu in balbezit. Maestri geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Palacios heeft problemen om de bal te vangen. Cipriani rent richting de bal. Cipriani probeert naar een medespeler te passen. Barrueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrueto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Invasión Galaxias - universitarios 1:4

69e minuut.
Klungelig pakt Agüero de bal. Inworp. Hinostroza met een snelle inworp. Bernal is nu in balbezit. Bernal geeft een lange en hoge pass. Vidalón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Soria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Solar rent richting de bal. del Solar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Zumaeta de bal. Benítez is nu in balbezit. Hinostroza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Benítez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Anchante met een sublieme pass. Zumaeta rent richting de bal. Zumaeta probeert naar een medespeler te passen. Anchante bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Invasión Galaxias - universitarios 1:5

80e minuut.
Cipriani met de inworp. Palacios heeft problemen om de bal te vangen. Palacios geeft de bal voor. Maestri rent richting de bal. Maestri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invasión Galaxias 50%, universitarios 50%.
Invasión Galaxias - universitarios 1:5