Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del Hierro Caballos Repugnantes Coyotes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Prado geeft de bal voor. Inworp. La Torre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarán passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Degregori komt bij de bal en schiet. Castañeda bokst de bal weg.

18e minuut.
Gamarra geeft de bal voor. Inworp. Cominges met een snelle inworp. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cotrina geeft een hoge lob. Soria probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cortés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap. Castañeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cominges zal de hoekschop nemen. Montero krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Prado kopt de bal weg. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero passt de bal in één keer door. Cortés is nu in balbezit. Cortés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Llanos verovert de bal door een tackle van achteren. Degregori rent richting de bal. Gamarra met een sublieme pass. Bauer is nu in balbezit. Bauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Degregori rent richting de bal. Villarán onderschept slim de pass. Villarán passt de bal zonder na te denken. Bauer rent richting de bal. Bauer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Hierro Caballos 51%, Repugnantes Coyotes 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Del Hierro Caballos - Repugnantes Coyotes 0:0

52e minuut.
Abugattás rent richting de bal. Barrera onderschept slim de pass. Barrera passt de bal in één keer door. Bauer rent richting de bal. Bauer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Degregori verovert de bal door een tackle van achteren. Degregori met een sublieme pass. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Olazabal verovert de bal door een tackle van achteren. Olazabal speelt de bal door. Klungelig pakt Peredo de bal. Montero rent richting de bal. Montero schiet op doel. Castañeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Villarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarán draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Degregori de bal onder controle te krijgen. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Hierro Caballos 47%, Repugnantes Coyotes 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Del Hierro Caballos - Repugnantes Coyotes 0:0