Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Gusanos Alianza Gallos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Cruzado rent richting de bal. Kobayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobayashi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yamashiro de bal. Yamashiro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Arriaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
de la Riva Agüero is nu in balbezit. Lazarte rent richting de bal. Met opzet legt Cruzado zijn tegenspeler op de grond. Cruzado krijgt een gele kaart.

27e minuut.
de la Riva Agüero probeert naar een medespeler te passen. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lazarte de bal. Lazarte draait met de bal, schiet en ... Barreto bokst de bal weg.

41e minuut.
Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobayashi probeert naar een medespeler te passen. Yamashiro is nu in balbezit. Yamashiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Gusanos - Alianza Gallos 1:0

44e minuut.
Guerrero met een harde bal richting middenveld. Cruzado rent richting de bal. Cruzado met een sublieme pass. Klungelig pakt Yamashiro de bal. Yamashiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Gusanos 49%, Alianza Gallos 51%.
Inter Gusanos - Alianza Gallos 1:0

58e minuut.
Kobayashi rent richting de bal. Kobayashi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rocha de bal. Yamashiro is nu in balbezit. Yamashiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Aramburú kopt de bal weg. Carillo is nu in balbezit. Barrón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Barrón moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Barrón schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Guerrero met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Yamashiro de bal onder controle te krijgen. Guerrero geeft de bal voor. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Carillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carillo geeft een lange en hoge pass. Daar is Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yamashiro is nu in balbezit. Yamashiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
de la Riva Agüero speelt de bal door. Cruzado is nu in balbezit. Lazarte onderschept slim de pass. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barreto speelt de bal door. Yamashiro is nu in balbezit. Kobayashi rent richting de bal. Kobayashi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Gusanos 43%, Alianza Gallos 57%.
Inter Gusanos - Alianza Gallos 1:0