Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feroces Estrellas Real Varitas
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Elías is nu in balbezit. Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo passt de bal met de wreef. Chang is nu in balbezit. Chang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Swayne probeert naar een medespeler te passen. Acevedo rent richting de bal. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Chang heeft problemen om de bal te vangen. Chang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Santa María geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salvador de bal. Elías onderschept slim de pass. Costa rent richting de bal. Costa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feroces Estrellas - Real Varitas 0:1

14e minuut.
Elías is nu in balbezit. Salvador verovert de bal door een tackle van achteren. Costa onderschept slim de pass. Elías rent richting de bal. Elías schiet op doel. Alayza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Feroces Estrellas - Real Varitas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feroces Estrellas 50%, Real Varitas 50%.
Feroces Estrellas - Real Varitas 0:2

48e minuut.
Mendoza speelt de bal door. Miyakawa geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barbadillo neemt de hoekschop. Chang springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Swayne is nu in balbezit. Costa maakt een afschuwelijke overtreding. Swayne raakt geblesseerd tijdens het duel. Acevedo met een snel genomen vrije trap. Mendoza kopt de bal weg. Costa rent richting de bal. Costa schiet op doel. Alayza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Daar is Salvador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Nuńez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuńez geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Salvador rent richting de bal. Salvador geeft een lange en hoge pass. Chang is nu in balbezit. Chang draait met de bal, schiet en ... Valencia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feroces Estrellas - Real Varitas 1:2

75e minuut.
Nuńez rent richting de bal. Nuńez probeert naar een medespeler te passen. Salvador rent richting de bal. Mendoza geeft een hoge lob. Alayza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Elías rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feroces Estrellas - Real Varitas 1:3

83e minuut.
Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa onderschept slim de pass. Elías is nu in balbezit. Elías haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Feroces Estrellas - Real Varitas 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feroces Estrellas 67%, Real Varitas 33%.
Feroces Estrellas - Real Varitas 1:4