Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Búfalos AS Cerdos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


37e minuut.
Solano rent richting de bal. Zúńiga is nu in balbezit. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Huarcaya de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Búfalos 52%, AS Cerdos 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Búfalos - AS Cerdos 0:0

50e minuut.
Olivos rent richting de bal. Olivos passt de bal in één keer door. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap. Bellido probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Búfalos - AS Cerdos 0:1

54e minuut.
Klungelig pakt Anaya de bal. Guillén is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolívar. Bolívar krijgt een gele kaart. Guillén is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zúńiga komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Fontela rent richting de bal. Muńoz rent richting de bal. Met opzet legt Fontela zijn tegenspeler op de grond. Fontela krijgt een gele kaart. Muńoz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cortázar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Otero rent richting de bal. Guillén onderschept slim de pass. Guillén schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Anaya rent richting de bal. Anaya passt de bal zonder na te denken. Bolívar heeft problemen om de bal te vangen. Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Búfalos 45%, AS Cerdos 55%.
FC Búfalos - AS Cerdos 0:1