Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlanta Lab Rats Empire
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Lara rent richting de bal. Inworp. Lara met de inworp. Klungelig pakt Norris de bal. Norris draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Adcock trapt de bal weg van het doel. Kerry kopt de bal weg. Daar is Degurian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazorchick is nu in balbezit. Lazorchick haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Ice verovert de bal door een tackle van achteren. Hodge is nu in balbezit. Ice bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge is nu in balbezit. Hodge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lara probeert naar een medespeler te passen. Lazorchick probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zeller onderschept slim de pass. Norris onderschept slim de pass. Norris haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guevara speelt de bal door. Wallace kopt de bal weg. Lazorchick bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazorchick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlanta Lab Rats - Empire 1:0

17e minuut.
Scott met een sublieme pass. Lewis rent richting de bal. Lewis probeert naar een medespeler te passen. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlanta Lab Rats - Empire 1:1

23e minuut.
Dunivant bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunivant schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dunivant krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Guevara trapt de bal weg. Wallace kopt de bal weg. Dunivant rent richting de bal. Norris onderschept slim de pass. Norris haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Guevara trapt de bal weg van het doel. Zeller kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lazorchick de bal onder controle te krijgen. Norris bereikt de bal nog maar net als eerste. Norris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Kerry rent richting de bal. Kerry geeft een lange en hoge pass. Zeller kopt de bal weg. Hodge is nu in balbezit. Hodge draait met de bal, schiet en ... Camden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Byboth bereikt de bal nog maar net als eerste. Byboth probeert naar een medespeler te passen. Hodge is nu in balbezit. Hodge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlanta Lab Rats - Empire 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlanta Lab Rats 42%, Empire 58%.
Atlanta Lab Rats - Empire 1:2

81e minuut.
Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace speelt de bal door. Adcock bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazorchick bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazorchick schiet op doel. Guevara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Madden bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeller onderschept slim de pass. Zeller met een sublieme pass. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlanta Lab Rats - Empire 1:3

85e minuut.
Kerry met een sublieme pass. Griffey rent richting de bal. Griffey passt de bal in één keer door. Lazorchick is nu in balbezit. Lazorchick haalt uit met een fantastische trap. Guevara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlanta Lab Rats 45%, Empire 55%.
Atlanta Lab Rats - Empire 1:3