Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flaming Strikers FC LOS JEFFS
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Cartwright bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarez met een sublieme pass. Arthur is nu in balbezit. Arthur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
McCoy passt de bal zonder na te denken. Riley bereikt de bal nog maar net als eerste. Riley speelt de bal door. Sullivan rent richting de bal. Sullivan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ring speelt de bal door. Daar is Storey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storey passt de bal in één keer door. Arthur is nu in balbezit. Arthur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ring passt de bal met de wreef. Storey heeft problemen om de bal te vangen. Storey passt de bal met de wreef. Arthur is nu in balbezit. Arthur draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Arthur rent richting de bal. Arthur haalt uit met een fantastische trap. Trent probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Storey is nu in balbezit. Storey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaming Strikers FC - LOS JEFFS 0:1

27e minuut.
Brenner passt de bal zonder na te denken. Phelps rent richting de bal. Phelps geeft een hoge lob. Sullivan rent richting de bal. Sullivan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Arthur met een sublieme pass. Ring rent richting de bal. Phelps tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Phelps krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Affleck rent richting de bal. Affleck probeert naar een medespeler te passen. Helms rent richting de bal. Brenner verovert de bal door een tackle van achteren. Brenner draait met de bal, schiet en ... Grace verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaming Strikers FC 44%, LOS JEFFS 56%.
Flaming Strikers FC - LOS JEFFS 0:1

52e minuut.
Inworp. Riley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helms rent richting de bal. Brenner onderschept slim de pass. Brenner geeft een hoge lob. Grace kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Brenner verovert de bal door een tackle van achteren. Brenner passt de bal met de wreef. Helms is nu in balbezit. Sullivan verovert de bal door een tackle van achteren. Sullivan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaming Strikers FC 37%, LOS JEFFS 63%.
Flaming Strikers FC - LOS JEFFS 0:1