Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-22 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League 8
  • Stadion: Cruz121 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1032
Muskegon FC Fc Vegas Best
Normal Tactiek obicei
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26 gemiddelde waardering 35.3
average Schieten solid
average Passen adequate
weak Verdedigen average


4e minuut.
Beldon is nu in balbezit. Vlădulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlădulescu passt de bal in één keer door. Amant is nu in balbezit. Amant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kamm rent richting de bal. Kamm passt de bal zonder na te denken. Delhalt rent richting de bal. Delhalt draait met de bal, schiet en ... Keller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Muskegon FC - Fc Vegas Best 0:1

18e minuut.
Beldon bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu onderschept slim de pass. Vlădulescu speelt de bal door. Amant bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Austin is nu in balbezit. Austin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlădulescu met de inworp. De Backer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vlădulescu met een snelle inworp. De Backer rent richting de bal. De Backer passt de bal in één keer door. Delhalt is nu in balbezit. Delhalt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Muskegon FC - Fc Vegas Best 0:2

34e minuut.
Daar is De Backer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Backer passt de bal in één keer door. Kamm rent richting de bal. Delhalt rent richting de bal. Delhalt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
White is nu in balbezit. White probeert naar een medespeler te passen. Godbey heeft problemen om de bal te vangen. Carlstedt is nu in balbezit. Carlstedt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muskegon FC 57%, Fc Vegas Best 43%.
Muskegon FC - Fc Vegas Best 0:2

49e minuut.
Dickerson onderschept slim de pass. De Backer onderschept slim de pass. De Backer geeft een lange en hoge pass. Amant is nu in balbezit. Amant schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Beldon heeft problemen om de bal te vangen. Dickerson is nu in balbezit. Vlădulescu begaat een overtreding. Dickerson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dickerson kan niet meer verder spelen. Mastroeni komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De Backer met een sublieme pass. Delhalt rent richting de bal. Delhalt met een sublieme pass. Kamm rent richting de bal. Kamm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kempczyński rent richting de bal. Kempczyński geeft een hoge lob. Carson heeft problemen om de bal te vangen. Amant rent richting de bal. Amant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Muskegon FC - Fc Vegas Best 0:3

67e minuut.
De Backer onderschept slim de pass. De Backer passt de bal met de wreef. Kamm is nu in balbezit. Delhalt bereikt de bal nog maar net als eerste. Delhalt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Stijnen rent richting de bal. Carlstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Carlstedt probeert naar een medespeler te passen. White rent richting de bal. White geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Delhalt verovert de bal door een tackle van achteren. Delhalt passt de bal met de wreef. Kamm rent richting de bal. Amant rent richting de bal. Amant draait met de bal, schiet en ... Keller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delhalt heeft problemen om de bal te vangen. Delhalt probeert naar een medespeler te passen. Kamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamm draait met de bal, schiet en ... Keller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Muskegon FC - Fc Vegas Best 0:4

86e minuut.
Beldon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amant verovert de bal door een tackle van achteren. Beldon maakt een afschuwelijke overtreding. Beldon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muskegon FC 69%, Fc Vegas Best 31%.
Muskegon FC - Fc Vegas Best 0:4