Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Western Horsemen Thunderhawks
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Wescott passt de bal met de wreef. Van Buren bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Buren rent richting de bal. Van Buren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Brodeur probeert naar een medespeler te passen. Delk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wescott. Delk raakt geblesseerd tijdens het duel. Bogans zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wilson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson onderschept slim de pass. Lawson met een sublieme pass. Cunliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunliffe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Horsemen 53%, Thunderhawks 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Western Horsemen - Thunderhawks 0:0

47e minuut.
Wemer probeert naar een medespeler te passen. Payton bereikt de bal nog maar net als eerste. Payton geeft een hoge lob. Van Buren bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Buren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
McDowell bereikt de bal nog maar net als eerste. McDowell geeft een hoge lob. Lee kopt de bal weg. McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath haalt uit met een fantastische trap. Wilson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Horsemen - Thunderhawks 0:1

67e minuut.
Upton rent richting de bal. Van Buren rent richting de bal. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton draait met de bal, schiet en ... Zito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Western Horsemen - Thunderhawks 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Horsemen 56%, Thunderhawks 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Western Horsemen - Thunderhawks 1:1