Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Blazers AS Pistons
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Wood geeft de bal voor. Giddens is nu in balbezit. Giddens passt de bal zonder na te denken. Kingsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingsley schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kirk met een sublieme pass. Wooden kopt de bal weg. Daar is Wright, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kingsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingsley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Creasman speelt de bal door. Beach is nu in balbezit. Afrikka verovert de bal door een tackle van achteren. Knox rent richting de bal. Knox draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Blazers - AS Pistons 1:0

27e minuut.
Wood met een snelle inworp. Knox speelt de bal door. Giddens met een sublieme pass. Kingsley is nu in balbezit. Kingsley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Blazers 43%, AS Pistons 57%.
Fierce Blazers - AS Pistons 1:0

62e minuut.
McRamus passt de bal in één keer door. Daar is Kingsley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wright is nu in balbezit. Kingsley onderschept slim de pass. Kingsley draait met de bal, schiet en ... Paal!

71e minuut.
Burgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgin geeft de bal voor. Klungelig pakt Polk de bal. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Spurlin is nu in balbezit. Spurlin geeft de bal voor. Hoff kan de bal niet met de borst controleren. Knox rent richting de bal. Knox schiet op doel. Talisman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Blazers 37%, AS Pistons 63%.
Fierce Blazers - AS Pistons 1:0