Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-12 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League 9
  • Stadion: gudbond Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1289
gudbond Royal Villains
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen average


3e minuut.
Jones zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grisham geeft de bal voor. Beasley rent richting de bal. Beasley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Woock is nu in balbezit. Darcy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kreis. Darcy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bocanegra wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
gudbond - Royal Villains 0:1

26e minuut.
Medlock is nu in balbezit. Bocanegra onderschept slim de pass. Darcy probeert naar een medespeler te passen. Quevedo rent richting de bal. Quevedo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kreis speelt de bal door. Whittington is nu in balbezit. Bocanegra begaat een overtreding. Bocanegra krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bienes passt de bal in één keer door. Bolton probeert naar een medespeler te passen. Woock bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcy bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Grisham met een snelle inworp. Diamond rent richting de bal. Diamond geeft een lange en hoge pass. Beasley springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gudbond - Royal Villains 1:1

41e minuut.
Dillard is nu in balbezit. Bocanegra onderschept slim de pass. Bocanegra geeft een hoge lob. Woock is nu in balbezit. Woock draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Darcy met een sublieme pass. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton passt de bal zonder na te denken. Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra draait met de bal, schiet en ... Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
gudbond - Royal Villains 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gudbond 45%, Royal Villains 55%.
gudbond - Royal Villains 1:2

46e minuut.
Darcy speelt de bal door. Woock is nu in balbezit. Whittington tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Whittington krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Klungelig pakt Whittington de bal. Whittington speelt de bal door. Brooking is nu in balbezit. Beasley verovert de bal door een tackle van achteren. Beasley draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gudbond - Royal Villains 2:2

50e minuut.
Bocanegra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medlock met de inworp. Whittington bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittington draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Darcy is nu in balbezit. Darcy probeert naar een medespeler te passen. Mercer speelt de bal door. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton haalt uit met een fantastische trap. Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Medlock probeert naar een medespeler te passen. Kreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreis passt de bal zonder na te denken. Beasley rent richting de bal. Beasley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bocanegra is nu in balbezit. Bienes bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittington tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Whittington krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

83e minuut.
Grisham is nu in balbezit. Grisham geeft de bal voor. Quevedo kopt de bal weg. Darcy rent richting de bal. Darcy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gudbond 59%, Royal Villains 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gudbond - Royal Villains 2:2