Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UTD Truckers Fierce Nuggets
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Inworp. Aloisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waterson met een sublieme pass. Whitney bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitney schiet op doel. Vaca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Blackmon de bal onder controle te krijgen. Whitney is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
UTD Truckers - Fierce Nuggets 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Dempsey de bal. Whitney bereikt de bal nog maar net als eerste. Dempsey verovert de bal door een tackle van achteren. Lacey is nu in balbezit. Lacey draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Daar is Blackmon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waterson geeft de bal voor. Klungelig pakt Dempsey de bal. Lacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Noyes is nu in balbezit. Cyrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrus speelt de bal door. Waterson rent richting de bal. Waterson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Burns probeert naar een medespeler te passen. Daar is Whitney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dempsey rent richting de bal. Whitney verovert de bal door een tackle van achteren. Whitney draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dempsey met een harde bal richting middenveld. Allen kopt de bal weg. Whitney probeert de bal aan de voet te houden. Lacey is nu in balbezit. Lacey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ziering passt de bal in één keer door. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen passt de bal zonder na te denken. Whitney rent richting de bal. Whitney schiet op doel. Vaca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UTD Truckers - Fierce Nuggets 0:2

43e minuut.
Burkett passt de bal in één keer door. Castilla rent richting de bal. Castilla geeft de bal voor. Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Burns geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTD Truckers 54%, Fierce Nuggets 46%.
UTD Truckers - Fierce Nuggets 0:2

47e minuut.
Waterson rent richting de bal. Master is nu in balbezit. Waterson verovert de bal door een tackle van achteren. Fay rent richting de bal. Fay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lacey onderschept slim de pass. Hankla onderschept slim de pass. Hankla speelt de bal door. Waterson rent richting de bal. Waterson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTD Truckers 51%, Fierce Nuggets 49%.
UTD Truckers - Fierce Nuggets 0:2