Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Cowboys CD Burn
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 22.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Coolidge heeft problemen om de bal te vangen. Coolidge haalt uit met een fantastische trap. Wingert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mack met een sublieme pass. Daar is Dixon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roosevelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt draait met de bal, schiet en ... Dunivant probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Harris met een sublieme pass. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge passt de bal met de wreef. Sherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherman schiet op doel. De bal raakt de paal. Porter bokst de bal weg.

33e minuut.
Wingert is nu in balbezit. Mack rent richting de bal. Met opzet legt Harris zijn tegenspeler op de grond. Harris is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Persson probeert naar een medespeler te passen. Roosevelt is nu in balbezit. Fivozinsky is nu in balbezit. Roosevelt verovert de bal door een tackle van achteren. Roosevelt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Cowboys 49%, CD Burn 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Cowboys - CD Burn 0:0

47e minuut.
Persson met een sublieme pass. Fivozinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Fivozinsky probeert naar een medespeler te passen. Roosevelt rent richting de bal. Roosevelt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Charnock met een snelle inworp. Orbeson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoak. Orbeson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Orbeson kan niet meer verder spelen. Schayes komt het veld opgelopen. Persson wilt de vrije trap nemen. Dunivant bokst de bal weg.

49e minuut.
Charnock met de inworp. Schayes geeft de bal voor. Roosevelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Cowboys - CD Burn 1:0

51e minuut.
Coolidge met een sublieme pass. Sherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boyd krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Sullivan met de inworp. Mack rent richting de bal. Mack probeert naar een medespeler te passen. Roosevelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Persson heeft problemen om de bal te vangen. Schayes is nu in balbezit. Schayes passt de bal met de wreef. Roosevelt is nu in balbezit. Roosevelt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Greene passt de bal in één keer door. Daar is Wingert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wingert passt de bal met de wreef. Roosevelt rent richting de bal. Roosevelt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Underwood geeft een hoge lob. Israel rent richting de bal. Boyd begaat een overtreding. Boyd krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Israel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

79e minuut.
Mack geeft een hoge lob. Dixon kopt de bal weg. Hoak heeft problemen om de bal te vangen. Schayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Schayes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Coolidge rent richting de bal. Coolidge passt de bal met de wreef. Watts heeft problemen om de bal te vangen. Sherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherman draait met de bal, schiet en ... Porter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Hoak is nu in balbezit. Hoak geeft de bal voor. Greene kopt de bal weg. Klungelig pakt Schayes de bal. Schayes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Cowboys 33%, CD Burn 67%.
Fierce Cowboys - CD Burn 1:0